Mertcan03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başkasının sitesi diye tabir ettiğim sitenin ne olduğunu biliyor musun? Yaptığım olayı r10 belki yarısı yapıyor fakat dillendirilmeyen bir konu, sen kendini bilgili sanmaya devam et.
Fikir sahibi olmadan yazmayın.
Benim 2014 de 2 hesabım içinde 5haneli kazançlar varken banlandı ve hiç konu açmadım. Herkesi kendin gibi sanmaktan vazgeç. Ve sen kimsin ki bana konu açmayacaksın diyorsun? Bunu söylemek senin ne haddine? Haddini bil otur yerine boş lak lak yapma! Cevapta yazma sen gibi şahıslarla muhattap olmak istemiyorum.


Mertcan03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki uygulamasak ne olur?
Yönetimi bende olmayan bir domaini panele eklemiştim ve onaylandı. ileride çok fazla işime yarayacak, hiç silmek istemiyorum

Sen önce yazılanı oku, okuduğunu anlayacak seviyeye gel, sonra artistlik yap.
Mesajım hala duruyor, iyi oku, konu açmayacaksın demedim, konu açmayacaksan devam et dedim. Kibarca bir uyarıyı abartacak seviyedeysen zaten seninle işim olmaz, bu son cevabi mesajımdır, önce biraz olgunlaşmalısın, olgun mesajını görene kadar cevap yazmam, ergenlerle işim olmaz.
Fikir sahibi olmadan yazılmayacaksa önce fikir vermiş olmalısın ki ona göre yorum yapılsın. fikir vermediysen neyin cevabını bekliyorsun.

İlk ve son cevabi mesajımdır, cevap hakkı doğduğu için cevap verdim. Allah yolunu açık etsin