Arkadaşlar ben 50.000₺ peşin para veriyor demedim destek veriyor dedim araştırmacı arkadaşlar iyi okusunlar yazılanları lütfen
Başlangıç tavsiyem : Dükkana çok fazla para bağlamadan aldığın paranın mümkünse %70 80 ürüne bağla 3-4 ay kiranı peşin ver kafan rahat olsun.
Güzel bir instgram hesabı ve facebook hesabı ile ürünleri paylaşarak desteklersen birazda reklam gücün kalırsa yürürsün. Tabiki aldığın üründe pahalı olursa fiyatları piyasaya göre taklayada gelebilirsin şimdiden
GENÇ'miş Olsun
Hocam eskiden tekstil imalatçısı olduğumuz için bağlantımız çok var ama dediğin gibi sermayenin yüzdeliğini ayırmak gerekir sonra taklaya gelmeyelim son yorumuna da güldüm baya sağolasın

ben sizin yerinizde olsam dükkan değilde böyle depo tarzı bir yer kiralarım, instagramda yaparım satışımı kurun birde e ticaret sitenizi, depodan çıkış yapın kargolarınızı
Hocam dediğin şekilde güzel yapan tanıdıklarda var ama reklam payına gider çok oluyor o şekilde hem de caddede açarsam yoğunluk cadde de olacak şekilde istiyorum ekstra olarak özelden pm attım Gmail hesapları için