Kasabın Bilgileri:
İstiklal Mh., Karaağaç Blv., No:33/C, Adapazarı, Sakarya, Türkiye
+90 541 800 92 54
Bir ara istersen.
sakarya da gözüküyor kasap. orayla alakanız yoksa. klon yapılmış demektir
hocam kasaptan çekilmiş zaten

kasaba sor bizimkiler ne aldı diye

)
Fiziki olarak çekim yapılmış. Tuhaf olan o kadar para varken sadece 21 TL harcamaları çok tuhaf. Bankanıza durumu bildirin hocam. Ayrıca böyle bir yer buldum
burası mı acaba?
buyu ihtimalle alie bıreyınden biri olabilir. Çünkü postan ödeme için kart ve şifre gerekiyor.
veya goster öde sistemi ile pos kullanılmıştır ilk önce ailenize sorun şayet aileden biri değilse kasaba gidip saat kaçta çekildiyse kameraya bakın
kasaptan kamera kaydi isteyin bankaya bildirin ve polise şikayette bulunun.
Bunlar haricinde kartinizi iptal ettirip yenisini isteyin kart numaraları degisecek.
Kart klonlama cihazı takılı olan bir atm de işlem yapılınca kartınız klonlanmış
şüpheli işlem başvurusunda bulunun , postan gecti ise şifrenizin girilmesi gerekmiyor mu?
Fiziki olarak çekilmiş anladığım kadarıyla.
Son zamanlarda fiziki olarak kullandığınız pos, atm tarzı yerlerden kartınız kopyalanmış olabilir.
Bankanızı arayın, hemen itiraz talebinde bulunun ve kartınızı iptal ettirin.
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.
Cumartesi günü Kahvaltıda ödemişim, Ne restoranın adı geçiyor ne de çektiğimiz gün yazıyor.
Bu yüzden şaşırdık biraz, Sonra restorantın yanında ki kasap aklıma geldi. Restoranı arayıp sizde kahvaltı yapmıştık parayı hangi postan çektiniz dedim ve olay çözüldü.
Yan tarafta ki kasaptan çekmişler parayı 😄😄
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum. Bende google da arattım ama hiç bir şey bulamamıştım bazıları kütüğüne kadar bulmuş 😄
Teşekkürler , iyi forumlar.