bende birtane adsense yokki zibil tane adsense var, varsın biri banlasın, beni yolumdan alıkoyamaz ki hocam
Çok merak ediyorum bir çok adsense hesabı aynı pc ile ban yemiyor mu? Eskiden ban atıyordu aynı pc ile girince...
Konuyu açan arkadaşım;
İdare olayına ve kazanç olayına gelince. Güzel bir kelime bulursan TBM 'si yüksek olan, 1 tane site ile de bir çok gelir elde etmen mümkün. Tabii biraz zaman alır ve strateji değişiklikleri bir anda gelirini yok edebilir. Örneğin geçen hafta 10TL kazanmaya başladığım sitenin TBM'si iyice düştü (gelir sabitti) moralim bozuldu yüksek kazançlı bir kelime buldum ondan gelir elde edeyim derken diğeri sıfırlandı 2-3 gündür gelir taban... Ayrıca yeni sitenin TBM yüksek 120TL civarlarında ama tık alamıyor

Daha önce sattığım site vardı geliri günlük 50TL üzeri olmuştu sattıgımda. Alan arkadaş hiç ilgilenmiyormuş şuan pinleme dahi yapmıyormuş ama günlük geliri şuan 10-15 arası imiş. Biraz şans birazda çalışmakla yapılmayacak bence birşey yok. 1 Siteden yürü ve kazancı belli bir yere getirince günlük işlemleri sabitle ve ikinci siteye geç bence... Kişisel görüşüm bol kazançlar....