Tabut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kolay bir şey sanıyorsunuz ama, gerçekten ciddi aylık 5-10 k arası gelirin yoksa eşin çalışmıyorsa yaşadığın hayat zehir oluyor. Bizim para durumumuz şükür iyiydi her imkanı sunduk önüne demekki doğru kişi değildi ayrıldık. Her şey keşke dışardan gözüktüğü gibi olsa yoksa ben kötü birşey demiyorum evlilik güzel ama bu ülkede zor birşey
aslında söylediğiniz de mantıklı güzel bir düşünce ama burda evlenilcek olan kişide çok önemli, eher bir örnek vermem gerekirse annem babam olur yıllardır sıkıntı çekmişler ne annem of demiş ne babam , 1 odada 4 kişi yattığımız bile olmuştur herkesin gönlüne göre versin yaradan
DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hangi halıymış 1500 tl tutan? evi halı döşemek rahat 5k
şimdiki gençler farklı ortaya küçük bir halı al ayağına terliği gez ondan yana içim rahat

Kaiser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çikolata kalitesiz herhalde 1000 lira çok ucuz. Şöyle 5-10 bin olacakki anlayım ben olsam vermem kızı Cidden bu ülkede evlenmek akıl işi değil artık,düğünden 4-5 sene sonra hala borç ödeyenler var çok hesapsız kitapsız milletiz.
onlar kral hayatı yaşayan kişiler, bizim karşı apartmanın kirası aylık 1600 tl yeni evlendiler üzücü bi durum tabi Allah yardımcısı olsun