Şu anda alanın en iyileri zaten belli. Ancak bu en iyiler arasında R10 içerisinden çıkan kişilerle görüşülebilir ilk etapta. @backdoor; bu konuda benim SEO alanında görmek isteyeceğim kişilerin başında geliyor. Geçenlerde bir semineri izlerken kriko.io kurucusunun da R10'dan çıktığından bahsettiler. O arkadaş baya iyi bir konuşmacı o dahil edilebilir. Bunlar SEO alanında aklıma gelen ilk isimler. Aynı şekilde Google ads ve facebook reklamcılığı ile ilgili Zafer Kavaklı getirtilebilir. Öncelikli olarak sizin bu insanlarla görüşüp asıl onlardan fikir almanız lazım. Yoksa burada adam Enes Usta gelsin en iyisi o falan diye kafasına göre insanları bekliyor. Gerçekten ses getirecek ve bunu globale çevirebilecek bir yapısı var R10'un. Ben Webrazzi'nin yaptığı şeyleri ilk başta R10'dan bekliyordum. Ancak çok pasif bir webmaster forumu olarak kaldı burası maalesef. Eğer bu konuda bir atak yapacaksanız, dilerim alanının gerçekten iyilerini çağırırsınız.

Ek: Bu arada E-ticaret alanında sefamerve.com'un yöneticisi de çağrılabilir. Webrazzideki konuşmasını hala tekrar tekrar dinliyorum. O zamandan bu zamana anlatacak çok şeyi vardır diye de düşünüyorum. Gerçekten tek başına bir şirket ne noktalara gelebilirin güzel bir örneği.