fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşın olayını bilmiyorum ama,son 15 yılı genel bi şekilde ele alarak bişey söylemek istiyorum hocam,sadece şuan için de degil yani % 100 full özgün olan,en ufak kural ihlali yapmayan o kadar çok sitenin/adsense hesabının banlandıgını gördüm ki...bagzıları tekrar açıldı,bagzılarının sahipleri aylarca peşinden koştu ama ne yaptılarsa açtıramadılar banları.bu süreç içerisinde gördüm ki,eger adsense ile çalışıyorsanız siz bi işi ne kadar düzgün yaparsanız yapın herhangi bi sebepten her an banlanabilirsiniz.buna hazır olmanız gerekiyor.en basitinden mesela,siz bişey yapmasanızda rakipleriniz bişey yapıyor ve banlatıyor sizi
Hem bu bahsettiğiniz durum, hem de tonlarca emek ve para harcayarak oluşturulan sitelerin sırf zarar getirmesi, googledaki sıralama ayarsizliklari, haber siteleri vs. düşünülünce, her ne kadar spam diye kötü gözle bakılıyor olsa da su an böyle bir imkan varken kullanmamak faydalanmamak bana pek mantıklı gelmiyor. Evet yarın bile kapanabilir ama bu işe giren bunlara zaten hazır olmalı, ne koparirsam kar diye bakmayı öğrenmeli. Baska türlü bir siteden günlük 100-200 liralari görene kadar ohoo...

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi