sinanyasar95 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar senin trade lerin hocam. Ben böyle ekmek yiceğime hiç yemem daha iyi

Açık artırmada teklif verdiği domaini ödemedi, mesajlara dönmedi.

Açık Arttırma arkadaşa kaldı ancak siteyi satın almadı.

Ben daha fazla böyle trade leri olan birisiyle muhatap olamam, tamam sen haklısın 10 liraya da yap istersen 5 liraya da yap zerre kadar umrumda değilsin. Hayırlı günler.
bravo, tartışmaktan kaçmak için güzel yol buldunuz. sanki yasadışı bir şey yaptım da ona muhattap olmuyorsun.

attığın 5-6 cevapta da umrunda değildim sanırım. kolay gelsin.

Werkmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende instafly kullanıyorum sorun o deil sorun emek bot sayfalar reklam olayı zaten tamamen saçma organik olan hesaplarında min 50 tl olmalıki burdan ekmek yiyebilelim tamamen organik sayfaları k başı 20 tlden satan var aylık kasım olarak 15 tl fiyat çekenler var ben de yapabilirim dediğiniz gibi 10 hesap tolarım +xx milyon kitleye reklam 100 tl derim nolur senin kendimin hepimizin hakkını yemiş olurum. 6 ay önce 1000 tlye sattığım heaabı şuan 500 tlye satılamıyor. Bunun sebebi 50 tlye satanlar mı yoksa 10 ila 30 tlye satanlarmı. Pasta çok büyük hepimiz yiyebiliriz. Ama komple pastayı alırsan tepki gösteririm.
"6 ay önce 1000 tlye sattığım heaabı şuan 500 tlye satılamıyor." bunun sebebi 6 ay önce piyasada olan sayfaların büyümesi, marketteki arzın artması haliyle talebin düşmesidir. temel market dengesi bu.

pasta çok büyük lafım yok, komple pastayı alabilsem neden alamayım? siz almaz mıydınız? forumda reklam konusu açsanız, herkes sizden alsa, kimse diğerlerinden almasa bu durum sizi rahatsız edecek miydi? siz kazandığınız paraya bakardınız.