belki hiçbir emek yok, instampro kullanıyorum, takibe takip kasıyorum, yorum+beğeni atıyorum, gönderi klonluyorum, keşfete düşünce 5-10k takipçi kasıyorum? Belki 30k sayfa kasmak için günde sadece 10 dakikamı ayırıyorum? Ben demekki 30k'yı kasma maliyetimi neredeyse 0'a indirdim. 30TL-50TL reklam benim için tamamen kar. Ben ekmek yemiyor muyum? Bana yeten para bu demekki.
20 tane 30k sayfam olsa, her birinden aylık 10 reklam çıksam 6binTL. Ekmek yemek için yeterli değil mi?
Hocam bende instafly kullanıyorum sorun o deil sorun emek bot sayfalar reklam olayı zaten tamamen saçma organik olan hesaplarında min 50 tl olmalıki burdan ekmek yiyebilelim tamamen organik sayfaları k başı 20 tlden satan var aylık kasım olarak 15 tl fiyat çekenler var ben de yapabilirim dediğiniz gibi 10 hesap tolarım +xx milyon kitleye reklam 100 tl derim nolur senin kendimin hepimizin hakkını yemiş olurum. 6 ay önce 1000 tlye sattığım heaabı şuan 500 tlye satılamıyor. Bunun sebebi 50 tlye satanlar mı yoksa 10 ila 30 tlye satanlarmı. Pasta çok büyük hepimiz yiyebiliriz. Ama komple pastayı alırsan tepki gösteririm.