CengizhanK24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin böyle bir cümle kurmanıza gerçekten şaşırdım siz bilgiyi bile bu forumdan veya baska biryerden öğrenip burda satıyorsunuz.
geçenlerde instagram hesabınız shadow ban yedi diye konu açıp yardım istemiştiniz,
bilen bilmeyen forumdaki arkadaşlar yardımcı olmak için konuya yorum yaptı yardımcı olmaya calıstı.
aradan bi hafta geçmeden shadow bandan kurtulma e-booku satışa çıkardınız gerçekten garibime gitmişti ozman sustum ama yani bu cümleyi sizden duyunca daha çok garibime gitti.
Ben, yardımı ücretsiz istemedim ki konu başlığına baksanız garibinize gitmezdi. Ücretli ücretsiz yardım edebilecek arkadaşlar aranıyor yazmıştım. Sonra yazılan yorumlara edilen yardımlara teşekkürlerimi belirttim. Daha sonra kendim bir yolunu buldum ve bunu değerlendirmek istedim. Burası bir ticaret platformu hayır kurumu değil. Varsa bir değer ben ederini vermekten çekinmem. Herkes emek veriyor ekmek yemek istiyor. Bundan anormal bir durum yok. Siz görmek istediğiniz gibi gördüğünüzden dolayı bu garipseme durumu olmuş olabilir sizi de anlıyorum sorun yok.
Ben bu konuyu açarken de kendimi düşünerek değil, bir çok kişinin ortak düşüncesine ses olmak istedim sadece görüş ayrılıkları olabilir tabi ki özgür piyasa serbest piyasa ne derseniz artık ama bu piyasa buraları hak etmiyor.