Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum. Vakit ayırıp bu yazıyı okuduğunuz için de şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Malumunuz artık r10 piyasası diye bir şey bırakmadılar, yani ne demek oluyor bu? Önceden dışardan satış yapanlar bile forumdaki fiyatları baz alıp satış yapıp reklam veriyorlardı. Şimdi bakıyorum, adam bedavaya hesap satıyor bedavaya reklam veriyor. Bunlar yüzünden piyasa çok aşağılara çekildi. Biz o bedava reklam yapanlardan daha kaliteli sayfalara sahibiz adamlar 30 TL'ye reklam yazıyor herkes yaptırıyor. Biz 40 TL diyince oo işte aynı sayfaya ben 30 liraya yaptırıyorum çok fiyat çekiyosunuz vs. tepkiler oluyor. Bu yüzden bizde fiyatları aşağıya çekmiş oluyoruz. Böylece ne oluyor, emeğimizin karşılığını alamamış oluyoruz.

Benim düşüncem, r10 yönetimi bu konuya bir el atmalı, oy birliği ile bi konu altında taban fiyatlar belirlenmeli ve hesabın kalitesine göre fiyatlarda değişiklik gösterebilir ( artı yönde ).

Bana katılanlar, katılmayanlar veya eksik ya da fazla görenler lütfen yorumda buluşalım.