Hocam siz nasıl böyle 7 hesap kapandığı halde azimle çalışıyorsunuz

Benim ilk hesabım kapandı hemen pes etmeye başladım

Konu açılmışken iki soru sormak istiyorum;
1- Yeni bir adsense aldım fakat eklediğim sitelerde reklamlar tam çıkmıyor bazı sayfalarda var bazılarında yok, eski hesapta bu sorun yoktu. Bunu nasıl çözüyorsunuz?
2- Yeni aldığım bu hesabın tbmsi çok düşük. Biliyorum tbm adsense ile alakalı değil diyeceksiniz ama eskiden aynı reklam aynı kişiye deneme amaçlı 2 hesaptan tık yaptırmıştım. Reklamlar ve kişiler aynı olduğu halde 1 hesap reklama 10 Tl diğeri 1 Tl vermişti

Şuanki yeni aldığım hesapta da tbm oldukça düşük bu eskisi gibi kendini toparlar mı acaba neye bağlıdır bu durum?
EDİT: 3. Soru: Daha önceki hesabım banlandığı için yeni aldığım hesabı aynı pcde kullanmaya korkuyorum sırf bunun için vps alıp hesabı orda açtım, kendi bilgisayarımda açsam sorun olur mu acaba? Yani bir ip birden fazla hesaba bağlansa ban sebebi midir acaba? Siz hesaplarınızı nasıl koruyorsunuz
Kusura bakmayın tecrübelisiniz diye sormak istedim..
Bu kapanan 7 son zamanlarda ki hesaplar ama sık sık hesap kapanması yaşıyorum. Mecbur çalışmaya devam ediyoruz.
1- Tamamen çerezler ile alakalı. Görüntülü reklamlar biraz geç çıkar ancak bağlantı reklamları boş kalmaz. Eğer boş kalıyorsa biraz e-ticaret sitelerinde gezip tekrar kontrol edin. Reklam çıkacaktır, ads.txt unutmayın.
2- TBM kesinlikle Adsense hesabıyla alakalı bir olay. Yeni adsense hesaplarında TBM oturması için ortalama 2 hafta ya da 200 tık (benim tecrübem) gerekli.
3- Bende aynı şekilde VPS kullanıyordum ancak son zamanlarda kapanma olayı artınca VPS kullanmayı bıraktım. Chrome eklentisi SessionsBox kullanıyorum.
420 bin lira mı? Google o kadar kazanmıyor hocam ne yaptınız
hocam adsense forumundaki uzmanlara iletin bu teklifi valla bi r şey yaparlar bence
Yaklaşık 1 ay önce kendisini eski Google çalışanı olarak tanıtan ve benim 2017de cloud ile alakalı görüşme yaptığım bir bayan başaramadı. Başka da kimse yanaşmadı ama imkansız ötesi. Google en çok geliri Adsense reklamlarından elde ediyor. Hem Adwordsten %32 hem Adsensetan %68. Neden açaınlar 😀