by_ala adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanki geniş bir organizasyondansa örneğin iş batırdım geceleri düzenleniyor izmir başta olmak üzere ankara ve istanbulda bunun gibi hem network hem de her ay bir branş ile ilgili uzman kişilerin katıldığı bir etkinlik daha iyi olmaz m ? Hem süreklilik daha yararlı olur sanki
iş batırdım geceleri ne demek o kısmı anlayamadım

dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanatçı ve sosyal medya fenomenlerinin olduğu etkinliğe gitmem ama işinin ustası olan kişilerin katıldığına giderim. SEO konusunda Türkiye'nin en iyileri kimler onların olduğuna giderim, mesela bilgi güvenliği diye bir konu var bu konuda Hüzeyfe Önal'ın olduğu her etkinliğe giderim. E-ticaret en iyisi kim, hepsiburada, sahibinden, gittigidiyor,n11 buraların yöneticilerinin katıldığı etkinliklere giderim. Ama youtube fenomeni, instagram, twitter fenomeni olanlar şahsen benim ilgimi çekmiyor. Çünkü adamın tek yaptığı oyun oynamak, resim paylaşmak, saçma espriler bu bana bir şey katmaz, tam tersi kendini geliştirme düzeyinde olan genç arkadaşlara kötü örnek bile teşkil edebilir. Adam işi gücü bırakır onlar gibi olmaya çalışır.

SEO - Ayhan KARAMAN, ********
E-Ticaret - Hepsiburada, gittigidiyor, n11, sahibinden
Bilgi güvenliği: Hüzeyfe Önal (r10 da onlarca hatta yüzlere sunucu, hosting vs. satış yapan kişi var)
Sosyal medya - isim bilmiyorum ama fenomen yerine sosyal medya uzmanı olabilir.
Yazılım - Masomo, Akın soft vb.
gayet mantıklı öneriler Masomo Webtekno Netdirekt hepsi deger verdigimiz kisiler ve aklımdalar başarı hikayelerini ve izmirli bir firma birkac ortakla nasıl 100 milyon dolar üzeri bir rakama kafa topu oyununu yaparak yabancı global büyük bir sirkete sattı. Bunlar gercekten güzel hikayeler.

Hüzeyfe bey aklımda. Hepsiburada ve n11 e teklif götürürüz.