Merhaba ,

Arkadaşlar ben bu play store uygulamalarına yorum işimizden dolayı onlarca whatsapp grubuna katılıyorum. Grubların amaçları çok fark etmiyor benim için. Düneyin ; yine bir katıldığım grupda birisi grubunun linkini attı. Web whatsapp üzerinden katılmayı denedim fakat ilginç şekilde katılmadı. Bu işlemden hemen sonra alan adını kontrol ettim ve kalp krizi geçirtecek olayı fark ettim.
Alan Adı;
"http://chat.whatssapp.net/------------" Evet al başına belayı. Şimdi beni korkutan olay bu whatsapp denen illette kredi kartlarımın önlü arkalı resimleri var yani tam bir al başına belayı olayı.

Bu olaydan hemen sonra chekhosttan ip adreslerini arattım bir bakdım ki tam tongadayız zira normalde whatsapp facebook datacenterinde bulunmakta onuda geçdim ana klasöre girdiğimizde (/qq vs.. olmadan) , reklam ile alakalı yabancı bir siteye gidiyor.

Şimdi korku filmine döndüğümüz an ise farklı bir şey fark ettim;
Ben bu check hostta iken titreme krizineki telefon birden hiç titrememeye başladı. Hatırlarsanız işim gereği whatsapp gruplarına girdiğimi söylemişdim. Sürekli özelden "Nasıl alabilirim" Mesajları gelir normalde fakat bir baktımki dakikalardır tek mesaj yok. Kendim mesaj atmayı denedim saatte kalıyor , mesaj gitmiyor. Hemen wifi kontrolu ama sonuç yok arkadaş internet yerinde onda problem yok dedım şimdi Selamızın okunacağı saattir. Anında wp sılıp yukledım , O mesajı atan arkadaşı araştırdım. Numarasını facebook'da arattığımda wolfteam adlı oyunu oynayan 16 17 yaşlarında bir kardeş ile karşılaşdım. Daha sonra kendisini aradım açıkcası konuşurken beni işkillendirmedi desem yalan olur. Bana ilk başda virüs bulaşdı whatsapp silip yükledim düzeldi dedi. Ben karşılığında 5 Dakika önce tıkladım diyince resmen kem küm ile karşılaşdım. Fakat yapacak bir şey'de yok. Kardeşim bizimde başımızı yakıyordun dikkat et mahkemelerde benide adamlarıda uğraştıracaksın." Gibi bu işe eywALLAH Çekmem gibisinden Konuşmalar yaparak kapattım . Şahısda özür diledi, masumum vs.. dedi.

Yinede arkadaşlar bilginiz olsun arkadaşlar Hacker ağbeyler her yerde ve tongaları sayısız

Edit:

Bunuda Bugun Yakaladım