smmbayim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler bu söyledigim projelerin hepsini kargo anlaşmalarına kadar araştırdım ve sonuçlandırdım.
örnek vermesi gerekirse giyim sitesinin tedarikçisini ayarladım, reklam işini zaten az çok anladıgım için sosyal medya ve adwords üzerinden olacak, seo çalışmasına ilk etapta çok dikkate almayacagım tabiki bloglarıma ve H etiketlerime tikkat edeceğim ama öyle paket falan pek mantıklı gelmediği için ilk etap adwords düşünüyorum ki zaten keşfete düşürme konusunda baya iyiyim sosyal medya da ,yurt içi kargoda tanıdıgım şube müdürlerinden teklifimi aldım , ve ne kadara getirebilirim ne kadara satabilirim rakiplerim ne kadara satıyor gibi bir çok araştırmayı az çok yaptım onu konuya eklemeyi unuttum.
tabi iş ciddiye binince daha detaylı incelemeler de yapacağım.

yorumun için teşekkürler peki böyle bir villayı sence nerde kiralamam daha iyi olur ?
bodrum tarafları düşünüyorum şuan için sen oranın yerlisisin benden iyi bilirsin önerin nedir acaba ?
Bodrum da yaşıyorum yardımcı olmak isterim, kiralar pahalıdır burada örnek vermem gerekirse 2+1 evler bin tlden başlıyor, bin tl bulanan ev çok nadirdir bin tl + yani.