Bence; bi e-ticaret sitesi, bir de homeoffice şahıs şirketi kur. Sağlam bir alt yapı kur siteye, temasından hızına kadar her şey çok iyi olsun. Çok orjinal bir de isim bul ve sektöre gir. Instagram, Google ve Facebook reklamları ile sistemi çevirmeye çalış. Baktın ki oluyor? O zaman villa, ev, dükkan vs. kiralayabilirsin.
Kısacası böyle bir krizde rekabetin büyük olduğu bir sektöre para gömülmez. Sonuçta bu sektör tercih meselesi. Tercih edilirsen tutulursun. Biraz da şansa giriyor.
Yorumunuz için teşekkürler öncelikle,
zaten müşterilerime şahıs işletmem ve gaziantep bir ofisim var çok şükür yetecek kadar kazanıyorumda. ama artık müşterilerime e-ticaret siteleri yapıp onların ürünlerini keşfete çıkarmaktan sıkıldım sanırım
hocam birde kararsızlık var gibi çok şey saymışsınız. başarılı olmak için tek dalda koşmak her zaman iyidir. ben hep demişimdir kendi düşüncem budur ki bir tabelada 5 iş yazıyorsa o adam hiç bi işi tam yapmıyordur die düşünmüşümdür her zaman. sizde bence önce gaziantepte başlayın bi bakın iş var istediğiniz yada şöyle diyim saydığınız işler tuttu gidiyor muğla değil nereye isterseniz o zaman gidin. ırmakta yüzmek denizde yüzmeye benzemez villanın giderleri çok olur bilginiz olsun
Yorumunuz için teşekkürler öncelikle,
aslında kararsızlık degil orda tek aktif gelir olan e-ticaret sitesi digerleri pasif diyebilirim yani fazla iş olmayan sistemi kuracagım sistem kendi kendine çalışacak örnek verirsem smm sitesi müşteri üye olup bakiye ekleyip sipariş verecek gibi. benim tek ilgilenmem gereken e-ticaret lojistik gibi işleri yürütmem lazım.
üstteki arkadaşa dedigim gibi zaten gaziantep te bir ofisim var. yazılım ve sosyal medya hizmetleri veriyorum dedigim gibi sanırım müşterilerimin kazanmasından sıkıldım artık bende kazanayım diyorum