Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Selamün aleyküm öncelikle,
Öncelikle kendimi tanıtayım aslında gaziantep te oturuyorum ve sosyal medya yönetimi , php, mysql, wordpress, opencart, after effects, photoshop, html, css, js, magento ve xml bilgim var diyebilirim.
8 yılldır bilgi teknolojileri alanında hizmet veriyorum. ve ortalama bir kazançım var ayda ki freelance çalışanlar bilir bir ay 10 kazanırız bi ay 100 o yüzden hem bu mantıktan hemde freelance çalışmaktan açıkcası sıkıldım ki benim zaten daha çok sevdigim şey proje üretim yayına almak.
Örnek verirsek bir e-ticaret sitesi yapıp işletmek veya animasyon videolar hazırlayıp satmak veya mobik uygulama geliştirip işletmek (admob falan degil daha çok paralı uygulamalar gibi örnek verirsek bitaksi komisyon ile kazanç ) gibi işler yapmayı daha çok seviyorum.
ve şuanda bir fırsatım var bunu değerlendirmek istiyorum ve burda kesinlikle tecrübe sahibi insanlar olduğuna inanıyorum bu konuda fikirlerinizi düşüncelerinizi ve artı ve eksilerimi söylemenizi isterim ki yorum yapan her kese teşekkür ederim bu arada.
fırsatım nedir dersek.
muğla, izmir veya antalya da bir firma açıp bir villa kiralamak ama muğla daha sıcak geliyor bana.
bu ofiste yazılım ve projelerimiz yapmak istiyorum. örnek verirsek kadın giyimi üzerine e-ticaret açmak takı üzerine e-ticaret açmak gibi 3-4 e-ticaret sitesi açıp hem orada siteyi yürütmek hemde stok yapmak,
işte diyorum bi odası çekim odası olur bi oda kıyafet stok yeri olur gibi. o yüzden bir villa kiralamak istiyorum. bu sırada gene freelance işler ve diger farklı projelerimi yapmak.
bu şekilde 4-5 kalem projem var 1-eticaret sitesi 2- komisyon sitesi 3- sosyal medya hizmet sitesi 4- animasyon video satış . gibi proje yapmayı düşünüyorum.
15 yıllık bir arkadaşım var orta okuldan beri tanıştığım o da benimle gelip bana yardımcı olabilir belki o gelemezse zaten iş olduğunu hissttiğim zaman bir çalışan alırım diye düşünüyorum.
sizce bu yola girmelimiyim ?
sizde doğru bir giriş mi yapıyorum ?
sizce eksiklerim nedir ?
sizce şunu yapma dediğiniz ne var burda ?
ve yer olarak muğla seçmem nasıl ?
bu soruları benim için cevaplarsanız çok iyi olur.
Herkese hayırlı akşamlar dilerim.