Bak sana bir şey söyleyim. 2014 yılında üniversite öğrencisiyken YGS - LYS 2014 diye bir Facebook sayfası açtım üniversite sınavına yönelik bir sayfaydı. Bu sayfayı açma amacım tamamen hobiydi, zevk alıyordum açıkçası. Sonra gel zaman git zaman öğrencilik halleri gereği paraya ihtiyacım olmuştu. Sayfam da 170 bin küsur beğeniye ulaşmıştı tabi (o zamanlar takipçi diye bir şey yok, beğeni var) neyse bir baktım dersane hocalarından, kırtasiyecilerden falan reklam teklifi geliyor. Haydiii yaşadık arkadaş. Habire reklam almaya başladım. Paylaşım başına en az 50 TL alıyordum. Sonra sayfanın aktifligi düşmeye başlayınca elimde kalmasın diye satmaya karar verdim ve sattım. Bu benim ilk ve son İnternet ticaretim oldu. Şu an da o yıllara özenerek Instagram sayfası açıp ek paralar kazanma PEŞİNDE olduğum için hiç kazanamadım. Neden? Çünkü kazanma PEŞİNDEYİM. İlk amacım kazanmak olduğu için kazanamiyorum. Demek ki akışına bırakmak gerekiyor bu işler böyle yürüyor. Para kazanma işini aklımdan çıkardım ben, tamamen hobiye bağladım işi. Tutarsa teklifler kendiliğinden gelir zaten. Umarım bu tecrübem yararlı olur.