Merhaba arkadaşlar,
Bayburtluyum yıllardır organik köy ürünleri satışı yapmaktayız. şimdiye kadar toptan satış yapıyorduk gecen ay marketimizi açtık. şuan çoğu ürünümüz indirimde.
İndirim günleri 28 Şubat'a kadar devam edecek. indirimdeki bazı ürünlerimiz
tereyağı: 33,50
not: indirim sona erdi yeni fiyat 1 kilo 36 TL
köy peyniri:15 ₺
not: indirim sona erdi. yeni fiyat 15 tl
el yapımı sucuk: 45₺
not: indirim sona erdi yeni fiyat 1 kilo 49 tl
https://bayor.com.tr/bayburt-koy-peyniri.html https://bayor.com.tr/bayburt-tereyagi.html https://bayor.com.tr/el-yapimi-sucuk...gal-sucuk.html
ek bilgi: 1-10 kg arası kargo bedeli 10 tl dir. Kapıda ödeme seçeneğini seçerseniz 5-100 tl arası kapıda ödeme ek tutarı 5 tl, 101 - 500 tl arası siparişlerde kapıda ödeme ek ücreti 6 tl dir.
BİZDEN ÜRÜN ALAN BAZI MÜŞTERİLERİMİZİN YORUMLARI
Öncelikle merhabalar;
Almış olduğum ürünler elime ulaştı ürünler hakkında bilgilendirici olması için yorumlarımı yazmak istedim.
Tuzsuz Tereyağı: Tereyağını kahvaltıda denedik gayet lezzetli, bazı tereyağlardaki yoğun kokudan dolayı lezzet alamıyorduk bu oldukça güzel geldi toplamda 8KG sipariş vermiştik biraz daha ekleme yapacağız.
Civil Peyniri: Salamura olarak geliyor tuz oranı fazla daha önceki yazılarda da yazıldığı gibi soğuk suda bekleterek tüketebilirsiniz sündürme ve böreklerde de güzel olacağını düşünüyorum, ben sıcak suya koymuştum dolayısıyla erime oldu

ama eritme şeklinde yemeyi tercih edenler için süper olacağını görmüş oldum.
Kars Kaşarı: Eski kaşar olarak geldi kıvamı ve tadı özlediğimiz şekildeydi herkes çok beğendi piyasada satılanlardan çok farklı karstan aldığımız kaşarın aynısıydı çok memnun kaldık.
Göğermiş Küflü Peynir: Özellikle buna bayıldık her zaman yediğimiz(Büyükşehirlerde satılan göğermiş peynirler) peynirlerin aksine efsane bir lezzeti var daha doğrusu bu peynirin lezzetini bilenler için efsane gelecektir.İlk defa deneyecekler için bir şey diyemeyeceğim ama müptelası için efsane bir peynir 5KG almıştık buna da ekleme yapacağız.
Ev Yapımı Sucuk: Deneme amaçlı 1KG almıştım ne çıkacağını bilmediğimden riske girmek istemedim ama kesinlikle ekleme yapacağım baharatların kıvamı son derece muntazam et ilk başta biraz yağlımı acabe dedim ama sucuk pişince süper bir tat bıraktı deneme amaçlıda olsa almanızı tavsiye ederim.
Alışveriş ve uygun fiyatlarla ürünleri bizimle buluşturduğun için teşekkürler abi ellerinize emeklerinize sağlık.
Tereyağını deneme fırsatım oldu. Gayet lezzetli.
Terayağ geldi, babamda ben beğendik

(Babama kendisinin almadığı bir şeyi beğendirmek çok zordur bu arada)
Sucuk gayet güzel. Ağır değil. Mide problemlerim var. Tek mide koruyuyucu hap yetti. -Şahinde v.s 2 anca yetiyor- Elinize sağlık. Baharatlı sevenler için bir tık baharatı fazla olabilirdi.
Paketleme güzel, dışardan görünmez ya da kokmaz.
â
Siparişlerim geldi. Teşekkür ederim.
â
Sucuğu henüz denemediler ama peynirleri çok beğendiler. Devamlı müşterinizim hocam peynirler için inşallah. Teşekkür ederim.
â
Terayağı ve peynir aldım gerçekten güzel tavsiye ederim dün sipariş verdim bugün elime geldi biraz yakında olduğumuzdan dolayı olsa gerek

memnunum teşekkürler hayırlı işler dilerim.
Marketimizin dıştan görüntüsü
Açılış törenimizde katılım gösteren Bayburt valisi, belediye başkanı ve diğer mülki amirlerimizden görüntüler.