Tüh bak sen görüyormusun yanlış yapmışım çoook büyük yanlış bir yanlış "e" harfi yerine "o" koymuşum. oooooo şimdi ben ne ingilizce nede yazılımdan anlamıyorum desene. Böyle bir hata nasıl yapılır yahu üffff

Yav arkadaşlar kardeşler gözünüzü seveyim insanların yanlış bilgi yada yanlış bir empoze şekli varsa onu zaten bildirmek tartışmak lazımki düzeltilsin. Ama Klavyeden bir kelime yanlışı yapıldığında bunu sanki siz biliyor karşıdaki bilmiyor gibi dile getirmek size hiç birşey kazandırmaz tam aksine "şuna bak başka birşey bulamadı da bunu kullanmaya çalışıyor ne kadar yazık " lafını değdirir.

Keşke böyle saçma sapan işler peşinde koşmak yerine yararlı ne yapabilirim diye düşünüp o şekilde birşeylere başlasanız.

Şimdi ben bunu niye yazıyorum ? burası offtopic kısmı değil yani geyik muhabbetinin yapıalcağı bir bölüm değil. O yüzden daha dikkatli ve özenli bir yaklaşım dilerim. Sonuçta çocuk eğlendirmek için girmiyoruz bu foruma. İlla öylede olsun denilirse bir bölüm açılır "çocuklar için" diye orda goygoy yapılır.

Cümlelerimi kurarken kelimelerimi rencide etmemek ve tartışmaya yol açmamak içn iyi seçmeye çalıştım. Umarım aynı özeni bu yoruma karşılık verecek kişilerde gösterir.

İyi forumlar herkesi ( bilgiye ihtiyacı olan herkesi ) r10 forumu içindeki R10 Developer grubumuza bekleriz.