bdemiraki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süredir ilanım var.Sıfır reklam vererek iş yakalama şansı veriyor.Hizmeti freelancerların yarıştığı bir ortama dönüştürmesi sebebiyle kaliteli olmak zorunda ve kalitenin olduğu yerde para konuşuyor.
İşinizi iyi yapıyorsanız ve çok tercih edilen işlerdense freelancer sitelerinin birine değil hepsine ilan oluşturmanızı tavsiye ederim.
En babası freelancer.com'dur dünya çaplı, ingilizceniz varsa ben üye oldum ama ingilizcem yetersiz şuan için pasifim ama tüm Türkiye çaplı freelancer sitelerinde aktif ilan açtım.
En çok bionluk-sadeceon 2lisinden iş düştü, uzmankiraladan çok az olsada iş geldi diğerleri kofti şuan Tr için.
taneryeke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İngilizceniz varsa Upwork ve Freelancer da takılın derim.
MertcanKolatan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklam verme olanağımız yokmu
SABYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolay iş gelmiyor geniş kapsamlı iş yapıyorsan belki bi sektörde iş düşürürsün, büyük balıklar kapıyor işleri.Ve komisyonu çok fazla alıyor.
dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%20 komisyon alıyor bionluk. Sen siparişi alıyorsun ve işi teslim ediyorsun. Karşı taraf onay verince kesinti yapılıp para hesabına geçiyor.
MertcanKolatan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir arkadaşım bionluk önerdi öncedende bakmıştım ama ticaretten sanırsam komisyon alıyor ve nasıl işliyor ticareti r10 gibi akıcı acaba bilenler yazarsa sevinirim . free template den bile para kazanıyorlar adamlar
Sizlerin görüşlerini de almak isterim

https://www.r10.net/proje-gelistirme...ler-sizce.html