MaxeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 hafta önce oldu bu olay ve hiçbir şekilde yaptırımı olmadı, İzmir Bornova da oturuyorum bir scooter motorum var özene bözene yeniledim baştan sona hava güzel olduğunda işe gidip gelmek için kullanıyorum, şu aralar hava soğuk olduğundan fazla kulanmadığım için apartmanın giriş bahçesinde duruyor, sabah çıktım arabayla işe gidiyorum abimden bir telefon geldi sen arabayla gittin motorda yok diye hemen geri döndüm motor çalınmış karakola ifade vermeye gittiğimde başka bir motoru çalanlarıyla bir yakalayıp getirdiler bende polisten rica ettim eline telefonu verdim benim motoru göstersin diye çocuklar görmüş aldık hırsızların birini gittik tarif ettiği yere benim motor orda daha sonra itiraf ettiler onlar çalmış motoru param parça düz kontak yaparken tüm elektirik tesisatını yakmışlar 1500 2000 masraf kaçtı ve karakolda şarkı söylemeler, akşam salcanız uğraştırmayın şimdi salın, karnımız aç yemek söyleyin gibi konuşmalar eşliğinde çocuklar akşamına salındı ve aynı gün 4 motor çalmışlar ertesi gün arkadaşım gene polis arabasında görmüş çocukları başka bir motoru çalmışlar 3 gün önce bir daha gördüm yaklaşık 11 çocuk büyüklü küçüklü ortalama 15 16 17 yaşlarında yaşlı bir adamın 3 tekerlekli motorunu çalmışlar dolaşıyorlar. Yani diyeceğim o ki bu ülkede adalet diye bir şey yok. Kim bilir kaç kişinin canını yaktılar bu zamana kadar ve daha bunlar büyüyecek ve açtıkları yaralarda büyüyecek gasp olacak, taciz olacak, tecavüz olacak.

Şuan ellerini kollarını sallayarak dolaşıyorlar ben benim motoru bu hale sokanları tespit ettim kendi adaletimi kendim sağlayacağım motoru zevk için parçalamışlar öyle söylemişlerdi el parmaklarını zevk için kıracağım ozaman da suçlu ben olacağım ama yapacağım and içtim.

Mertcim senin adına üzüldüm, çok geçmiş olsun. Hele ki izmir gibi bir yerde artık bu tarz olaylar sıkça oluyor.