@Noventa; ve @Gracious; Değerli arkadaşlar bence polemiğe girmenize gerek yok aslında ortada her iki tarafın da yanlışları var ve bu yanlışların karşı tarafı sorguladığımızda araca hasar vermesi doğru değildir. Hasar vermişse o kişi 2 şeyi göze almıştır, şiddeti ve yasal işlemi. Siz de yanlış parktan hatalısınız olabilir insanlık hali herkes mükemmel değildir.

Sizin yapmanız gereken şudur; Kimse ile muhattap olmayarak direk gidip elinizdeki görüntülerle suç duyurusunda bulunarak durumu yasallaştırmak olacaktır. Diğer seçenek ise gidip konuşmanız ama anladığım kadarı ile konuşulacak bir kişiye benzemiyor. Anlaşma yolu olmaz tahminimce, derseniz ki ben o hasarı kendim karşılarım gidin o kişiye şöyle diyebilirsiniz. '' Biz burada komşuyuz, yanlışlar yapılır tıpkı benim yanlış parkımın olması ve senin de aracıma hasar vermen gibi, doğru bir şey yapmadık senden ricam bir daha böyle bir durumla karşılaşırsan hasar yerine aracımımda telefon numarası var ara ve bilgilendir '' diyerek son sözünü söyle çık git.

Şiddet, mala hasar gibi şeyler doğru değil. herkes kendince erkek gider vurursun kırarsın ama sonuç ? bilemiyorsun ki karşındaki nedir necidir. Mahallemde yol verme nedeni ile 2 yabancı arac kafa kafaya geldi ikisi de şiddet de başvurdu diğeri çıkardı silahını ve ateş etti biri mezara diğeri hapse girdi. Niye ? yol vermeme