Konu meclisten dışarı ;
Bizim apartmandada bu şekilde park edenler var.
Özellikle bizim apartmanın alt katında tekstil atolyesi var ve sahipleri 4 arabalık yere 2 arabayı çapraz bazende yatay şeklinde park edip işgal ediyor bazen gün içinde bazende akşam üzeri geldiğimde yer bulamadığımdan haklı olarak sinirlenip öfkeleniyorum, 1-2 sefer atolyeden içeri girdim durumu belirttim arabayı çektirdim fakat baktım ki her gün aynı şey devam ediyor, bir kaç kez sileceklerini kaldırdım.
Bir kaç kezde arabayı yatay bıraktığı için bende hemen arkasına veya önüne veya çıkamayacağı şekilde park etmeme rağmen her seferinde çıkmayı başardı

)
İnsan karaktersiz olduktan sonra ne yapsamda boş, en son çekici çağırıp gözü önünde çektireceğim bu konuda haklımı olurum haksızmı ? düşününki park yeri yok apartman önünde fakat kendisi , 2 arabalk yere 1 araba veya 4 arabalık yere 2 araba yatay ve çapraz bırakıyor ?
Dövüşse dövüş akrabalar hepsi burada zaten, ama insanlara bulasmak istemiyorum yeni evliyim birde tantana olmasın istiyorum.
Bir kaç kere kendisini uyardım tamam haklısın diyip , geçiştirdi.
Aynı olay bir gün hastane bahçesinde yaşandı,
Arabayı park ettim geldiğimde bir de ne göreyim 2 araba park yerinden çıkış yerini işgal etmi güvenliği aradım anons edicez dediler ilgilenen olmadı polisi aradım çektirmek için aradan bir 30-35 dk geçti, silecekleri kaldırdım kırma eyleminde bulundum ama yazıktır diye kırmadım.
Sahibi 40 dk sonra filan geldi toplamda, 50 tane özür diledi ve arabasını çekti.
Bazen insanın hiç ihtiyacı olmadıgı anlarda acil durumlar oluyor ve bu durumlarda mahsur kalabileceğimzi gibi 2 arabalık yere 1 araba park etmemeliyiz..
Özellikle dikkat ediyorum ki park konusunda kimse mağdur olmasın.
Sizde daha dikkatli olmasınız, ve şahsı polise verin hiç uğraşmayın 3 ila 7 gün içinde kendisi arayıp yaptırmak isteyecek veya siz yaptırın faturasını alın faturasını ona ödettirirsiniz her türlü