Delidadas25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah sadece beddua ederken aklına geliyorsa, emin ol o beddua tutar , tutar tutmasına ama sana tutar, başkasına değil...

Farkımız da burada yatıyor aslında, biz iktidara yakın olan taraf, ne olursa olsun, Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin deriz, sizin gibi içinden lağım akanlar da böyle herkese o lağımı bulaştırma derdine girersiniz..

Önce bi kendinize çeki düzen verin!
İsteseniz de, istemeseniz de aynı gemiyle yol alıyoruz..
Gemi batarsa herkes boğulur...
Bu ülke ayakları üstünde kalmazsa eğer dünyanın neresine gidersen git (senin gideceğin ülkeler yine hristiyan ülkeleri olacak eminim), Türk kimliği taşıdığın için sana ikinci sınıf insan muamelesi yaparlar ondan sonra..
Ancak o zaman ah vah edersin de iş işten geçmiş olur...

Eğer ki, siz yapılan doğru işe doğru, yanlışa yanlış demeyi öğrenirseniz, işte o zaman Erdoğan'ı destekleyen kesim de, yanlışlarına rağmen en doğrusu bu demeyi bırakır ve yanlışlarını gördüğü zaman bir şekilde bunu tepeye iletir..

Siz böyle iyi kötü herşeye *** attıkça, Erdoğan'ı desteklemek de bizim boynumuzun borcu oluyor..

Zira sizin destekledikleriniz gelse, kısa süreli bir ekonomik rahatlama olsa da, uzun vadede şeref, ar,kimlik gibi aslolan unsurlarımızı tekrar kaybedeceğimiz aşikar..
Valla Alaska'ya gittim, dünyanın öbür ucuna. Kilise yardım dağıtıyordu, sırf müslümanız diye domuz eti yerine sığır eti verdiler.
Siz müslümansınız size bunu verelim diye.
Kendi kuruntularınızı kendinize saklayın.
Dünyada artık hiç kimse dininden ırkından dolayı birbirine 2.sınıf muamele yapmıyor.

Türkiye'den dışarı çıkmamış adam gelip burada yurtdışında size şöyle yaparlar diyor. Komik duruyorsun yapma.

Ar unsuru demişsin, hiç televizyon izlemiyorsun heralde ?
Yok halamla birlikte oldum, yok amcamla beraber oldum, ardı arkası kesilmeyen ahlaksızlık haberlerinden ben yıldım..
Twitter'da eş değiştirmeler neler neler dönüyor. Hala tutmuş ahlak diyorsun ya çok gülüyorum buna.
Avrupadan daha AHLAKSIZ bir milletiz. Bunu bi kabul edin.
Edemiyorsan git Anadoluya bir süre yaşa, dönen olaylara inanamazsın.
Dayısıyla evlendirilen 13 yaşındaki çocuklardan tut, birbirleriyle beraber olan akrabalar.
Baldız baldan tatlıdır diye bir sözümüz var, bu niye söylenmiş bi düşün.
Bu kadar ahlaksızız.

Şeref unsuru demişsin, hemen her gün gazetede birileri birilerini öldürüyor. Sevdiklerini katlediyor.
Bak bugünün haberi :

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...durdu-41119159
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/de...afana-41118688
Devamı için gündemi takip edebilirsin...

Sen hangi ülkede yaşıyorsun bilmiyorum ama şu PEMBE GÖZLÜKLERİNİ çıkarıp bak dünyaya.

AHLAK ve DİN kavramı sadece dillerde.
Git bi Konya'ya Mevlana'nın şehrine. Oradaki bayanlara sor bakalım, erkekleri nasılmış Konya'nın?
Duyduklarına inanamazsın.
Hatta daha gerçekçi örnekle git, yanına eşini al, sevgilini al öyle git.
Gözleriyle soyuyorlar. İnanamazsın.
Mevlana'nın şehrinin bu kadar ahlaksız olabileceğine.