volera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Ülkede adalet adına birşey kalmadı.
Kolunu, bacağını kıracaksın ki ders çıkaracak.
Ankara'da olsaydın yardımcı olurduk hakkını aramada.
Sağolasın hocam Allah razı olsun, olayın üstünden biraz daha geçmesini bekliyorum iyice soğusun yakalayıp tokatlayan arkadaşlarım oldu ama fazla birşey yaptırtmadım yerleri yurtları belli hepsini buldum karakolda görmüşlerdi beni iyicene unutmalarını bekliyorum iyi bi ders almaları lazım başkasının canını yakarken hep onlara yaptıklarım gelicek akıllarına doğru zamanı bekliyorum.

Lukaju adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adaletin olmadığını motorunun çalınmasıyla anlamış olman bence daha vahim bir durum. Hırsızlığın olmadigi tek bir yer yok sanirim. Kanunlarimiz zaten 5 para etmez. Bi kadina tokat vurana 6 ay kesin hapis var ama, sokakta bir erkegi bıçaklayan adami serbest bıraktıkları oluyor. Başına gelen üzücü bi olay tabiki ama bu olay ile adaletin olmadigini şimdi anladım demek zaten ulkede adaletin bana göre hiç bir zaman düzelmeyeceğinin bir göstergesi.
Hocam ben yıllardır adaletin olmadığının farkındayım imzama bakarsan anlarsın foruma üye olduğumdan beri orda o yazı durur, başıma bi olay geldi ve en uygun başlık bu geldi aklıma.