business hesap istatistikleri görebiliyor. normal hesaplarda tam istatistikler yok.
site dogrulamanın olumlu olumsuz tarafları var. hesapbanlanırsa alan adı orada dogrulanmış kalıyor yeni bir hesaptan devam ederseniz detaylı verileri göremiyorsunuz.
bu dediğin şekilde yaptığında hiç bir sorun olmayacaktır hatta domain onaylamadığın için kişisel hesap olarak kalacak ve belkide daha çok faydasını göreceksin daha önce deneyimlemedim. fakat dediğim gibi şimdi kullanıcı hesabı olarak gözüktüğü için daha çok pinterest değer vereceğini düşünüyorum çünkü pinterest kullanan kişi ile domain onaylı hesap sayısına baktığımızda oranlar neredeyse aynı olacak. bu da pinterestin kullanıcı hesaplarına daha çok önem vermesini sağlayacak diye düşünmekteyim. açıkcası bunu deneyimlemek için bir hesap açıp bakacam bakalım etkisi ne denli oluyor.
Teşekkürler kafamı baya kurcalıyordu bu konu hergün sürekli hesap açan biri olarak gerçekten baya bir masraf oluyordu istatistikleri görmek önemli değil zaten hesabı açıp yazılıma salıp birdaha bakmıyorum bile. Cloud store gibi ücretsiz depolama servisleriyle paylaşım yapmayı düşünüyorum bu sayede domain hosting masrafından kurtulmuş olucam.