merhaba. ben yaklaşık 15 senedir fizik tedavi alıyorum. son zamanlarda haftanın dört günü gidiyorum.
haftanın 2 günü özel eğitim ver rehabitasyon merkezine gidiyorum. rehabilitasyon merkezlerini milli eğitim bakanlığı kontrol ediyor. tabi ki tedavi için rapor gerekiyor. servisi evden alıp eve bırakıyor.
genelde çocuk ve gençler geliyor.
bir de sağlık bakanlığına bağlı özel fizik tedavi merkezleri, hastaneler ve bazı belediyelerin merkezleri var. haftanın iki günü de sağlık bakanlığının denetlediği özel bir fizik tedavi merkezine gidiyorum. genelde özel işletmelerin hep servisi oluyor, ama indirip bindirme yatağa yatırma kaldırma eve çıkartma gibi özel gereksinim gereken durumlarda yardımcı eleman çalıştırmak kurumların insiyatifinde diye biliyorum fakat emin değilim onu araştırmalısınız. işletmeden bizzat bilgi almalısınız.
hastanelerin ise genelde kapıdan alıp kapıya bırakan servisleri olmuyor. (bazı özel hastanelerde bu hizmet de var)
bu yüzden hastanede tedavi görülecekse yatılı olarak kalmak alternatif olabilir.
naçizane tavsiyem servis imkanın olduğu aynı zamanda yardımcı elemanların da olduğu bir yer bulsanız dahil güvendiğiniz biri olsun yanlarında muhakkak.
tamam indiriyorlar bindiriyorlar yatırıp kaldırıp taşıyorlar ama hızlı sert dikkatsiz karga tulumba oluyor genelde. ben çok üzülüyorum böyle görüntüleri görünce. ki sürekli de görüyorum malesef
anladım hocam dediğiniz tarz yerlere bakalım haklısınız o tarz görüntülere benimde içim acıyor değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum