Sen var olan istediğin platformu kullan TELİF olduğu sürece o video kalkacaktır. Amazona telif gelmiyor mu ?
offshore + nodmca - rusya, moldova lokasyon kendi sistemini kurarsan ozaman kaldırmazsın videoları. Senin insiyatifin diye bir durum söz konusu olamaz. Datacenter'a atılan mailde o video her halukarda kalkar, sen tekrar yükle tekrar problem yarar müşteri ilişkin sonlandırılır, senin dediğin gibi olmuyor maalesef
Yeni sistemlerde video restore özelliği olan firmalar var, dmca geldiğinde silinen videoyu restore deyip tekrar ekleyebiliyosun buda bi avantaj sağlıyor. Yoksa telif geldide kaldırmadım keyfim öyle istemiyo diye bişey yok yani

Sen HBO ile Digitürkle bi uğraş bakalım adamlar nasıl kaldırtıyo görürsün
Evet telif konusunda tek seçenek kendi sunucumuzun olması sanırım. Azure baya sıkıntılı çıktı araştırmalarım sonucu, özellikle maliyet anlamında rakipsiz pahalılıkta.
Arkadaşa genel olarak katılıyorum. Ben geçtiğimiz zamanlarda aksiyon olsun diye offshore + nodmca + cloudflare vs vs tüm önemleri aldıktan sonra bir site açmıştım. 1 günde 15 telif aldığım oldu. Tabi ben kendimi sağlama aldığımı düşünerek telif gelmesine rağmen kaldırmamıştım. Digiturk, WarnerBros, Disney gibi yapımcı ve yayıncılardan hergün telif alıyordum. En sonunda DigiGuardians geldi siteyi dava ederek kapattırdı. Kısacası sen istediğini yap adamlar davayla sitene tib attıktan sonra hiç birşey yapamazsın. VPN filan dersen hiç kimse uğraşmaz, filmleri sen ekler sen izlersin. 1 yıl gibi bir süre oldu bu olayların olmasında hala üzerime dava varmı bakarım. Sonuçta ne olacağı belli olmaz. Film işinde olacaksan temiz temiz ekle kaldır onun getirdiği ekmek yeter sana.
Evet, kaldırmamak gibi bir amacım yok. Teşekkürler yanıt için.
Siteyi p.m atar mısınız birkaç deneme yapmak istiyorum
Attım hocam. Nginx ile iş götürüyor.
Cloudu kullanan çok site var ve hepsinin sonu hüsran. Ban yiyeceksiniz, fullhdfilmizlesene ayaktaydı sadece bildiğim kadarıyla. yabancidizisinden diğer sitlere kadar hepsi denedi bunu telif geldimi cloud affetmez güvenmeyin. Sıkıntı yaşamazsınız diyenlerede güvenmeyin, dünyada sıkıntısız sistem yok

Bildiklerinden şaşmayacaksın 2 ay uğraş sonra gitsin hesap emeklerine yazık.
Bu (fullhdfilmizlesene) sitenin sırrı ne peki hocam, nasıl ayakta kalabiliyor?