Furkanaydogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilirsin büyüklerimizin her hastalığa tedavisi olur. ilaçsız çözüm sunarlar sana. finans yerine sağlık sitesi kurabilirsin belki. hem bilgisinin baskalarinin isine yaradığını görünce belki hosuna gider devamini getirir. amaç hem boş vaktini degerlendirmesi, hem bilgi tazelemesi. internettende okur hastaliklarin çözümlerini kendi bildikleriyle karşılaştırıp dogru olanını kendi ağzıyla yazar. ( benim fikrim )
Babam sağlıktan anlamaz dostum. İlaçla 1 hafta, ilaçsız 7 gün prensibini benimser.

BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yemek üzerine youtube kanalı aç.
Hiç uğraşmaz

Mertcan03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 yaşında olsam ve emekli olsam bilgisayarın başına oturmam.
Zaten şimdi bile ömrümüzü yedi. O yaştan sonra göz ve kafa çabuk yorulur. Benim bünye 40 dan sonra bile zor kaldırır
Bence babanızın dertsiz başıjı derde sokmayın
Ama dostum adam kendini boşta ve işe yaramaz hissediyor, görebiliyorum bunu Bu kadar büyük bir pasta varken, belki faydalı olabilirim diye düşündüm.

arpej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim senin bahsettiğine katılmıyorum da şöyle bir şeyler yapsan nasıl olur ? Örneğin ; el işi ürünleri yapıp satsa. Hem para kazanır hemde hobi amaçlı vaktini eğlenceli bir şekilde geçirmiş olur. Bizim karşı komşumuz kursuna gidip öğrenmiş, tabağa şekilli hat yazısıyla yazılar yazıp instagram ve facebook üzerinden satıyor.
Güzel fikir kardeşim ama babam elişinden hiç anlamaz ya. :/