Selamlar, forumdaki hemen hemen herkes yaptığı işlerle geçimini bir nebze veya tamamen sağlayabiliyor. Bunlardan birisi olarak birşeylerin ters gittiğini ne zamandır düşünsem de artık son raddeye geldim. Son zamanlarda özellikle gıda ve elektironik üzerinde yapılan zamlar, yeni çıkarılan vergiler çıldırttı.
Büyük mağaza zincilerlerinde sürekli denk geldiğimiz gıda terörü en çok canımı sıkan noktalardan birisi oldu. Yahu burası neresi de adam ne eti yediriyor bize suya tutuyoruz bembeyaz oluyor bizim kırmızı olan kıyma... Nerde bu ülkenin gıda denetleme ile sorumlu bakanlığı veya herneyse. Parasını verdiğimiz şeylerin altından hep bir bit eniği çıkması yetmiyormuş gibi fahiş fiyatlar zaten şu sıralar zar zor kazandığımız parayı bunlara vermemiz de tuzu biberi oldu.
Şuan bu yazıyı yazarken kullandığım bilgisayarın vergisi 1000₺. Sende alma o zaman diyeceksiniz fakat işimi bundan yapıp ekmeğimi de bundan çıkarıyorum.
Son olarak Vergi dairelerinin Adsense'den gelir elde edenlerin üstüne şu son zamanlarda bu kadar gitmesini de doğru bulmuyorum. Madem amacımız krizden kurtulmak ve bunu da birşeyler ihraç ederek sağlamak. 0 Masrafla yurt dışından para akışı sağlayan bu emektarrlara dokunmayında ekmek paralarını çıkarsınlar!
Ben mi yanlış görüyorum yoksa siz de bana katılıyor musunuz? Zengini daha zengin fakiri daha fakir olmaya başladı ülkemin ...
Not: Siyasi bir konu değildir. Yalnızca gerekli birimlerin sorumsuzluğundan olan şikayetimdir.