Kaiser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evi biraz dağıtın polise altın ve paralarımız çalındı deyin, sonra oturup izleyin.
Aklımdan geçmedi değil. Hatta ilk geçen bu oldu da niyeysa sabırlı ve iyi niyetliyim bu yüzden kaybediyorum.

Astra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kilidin kanunen değiştirilmemesi çok garip geldi bana.

Anahtarı alsan da yedeğini 3 liraya yaptırmamış olduğundan emin olamayacağın için, işi uzatmadan kabul ettikleriniz yanında bu hiç olacaktır Alper hocanın söylediği gibi anahtarı değiştirmeniz yararınıza olacaktır.

Kimin yedek çıkardığını bilemeyeceğiniz için çıkarken tüm anahtarları teslim edersiniz, olur biter.
Anladım hocam. Teşekkürler yorum için.

AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla linki bıraktım, bir hırdavatçıdan alın değişin. Kafa tutarsa çakın 2 tane.
Benim kız ark. veya akrabam olsa 100 km olsun yarım saate ordaydım. Ev sahibine gerekli şeyleri söylerdim, kilidi de hiiiiiç sormaya lüzum bile yok anında değiştirirdim.
Geri kalan kısım önemsiz. Mecburlar vs. madem çözüm basit.
Doğru söylüyorsunuz. Amacım gözüne soka soka yapmaktı fakat habersiz değiştirip onun bana ulaşması bunu için çok daha keyifli olabilir.

Mori adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen katılıyorum. Ayrıca evden çıkma durumu olduğu anda bu usulsüzlüğü, vergi kaçırmayı vs. ihbar ederdim ben olsam. Pisliğe pislik yapacaksın. Her daim hayat felsefemdir.
Çıkarken zaten ihbar edicem bu %10000 bir şey benim için o cepte zaten.