sizin kazanmamanızı mı istiyorum
PEKİ HOCAM
hocam konuyu farklı yöne niye çekiyorsunuz mori nin attığı mesaj belli kimse size armut piş ağzıma düş yapmaz diyor, ben onun söylediklerinin ne anlama geldiğini açıklıyorum size, siz bana diyorsunuz ki arkadaşı yanlış anladınız, konuyu farklı yöne çekiyorsunuz
hocam tekrar anlatıyorum bakın konuyu farklı yöne cekiyorsunuz
benim attığım mesaj
biraz boş zamanım var para kazanmak için pintereste girmeyi düşünüyorum fakat işler nasıl yürür nasıl olur bilmiyorum
morinin attığı mesaj : Pinterest'ın daha ne olduğunu, nasıl para kazanacağınızı bilmiyorsanız ve bunu bu şekilde konu açarak öğrenmeyi planlıyorsanız, bu sektöre girmeyin hocam. Ücretli danışmanlıkları geçtim; bu forumda, hatta bu kategoride yığınla bilgi mevcut. Size kimse armut pişirip, ağzınıza düşürmez.
simdi mesajın ne anlama geldiğini açıklıyorum
Pinterest'ın daha ne olduğunu, nasıl para kazanacağınızı bilmiyorsanız ve bunu bu şekilde konu açarak öğrenmeyi planlıyorsanız, bu sektöre girmeyinn hocam ben pinterestin ne olduğunu bilmeyebilirm evet buraya konu acarak öğrenmek istiyorum belki insanı kücümseyerek siz bu sektöre girmeyin diyor buda acık ve net ortada sektöre girmeyin demek sen yapamazsın bu şekilde demek buda acık ve net ortada ben neyin ne olduğunu biliyorum bilmediğimiz birşey var mı diye açtık konuyu oda bunu bilmiyor bu forumda yığınla konu var diyor ben belki farkında değilim bana göster bak bu konu var su konu var diyebilir hemen armut piş ağzıma düş diyor kendi aklına farklı düşünceler geliyor o düşünceleride bana itham ediyor ben onun dediği gibi armut piş ağzıma düş bir insan değilim bu forumda bu konuyu acmak bile bir araştırma aracı direk bu işin içinde olan insanlardan bilgi alıyorsun sonucta burasıda forum sitesi adam bu yorumlarıyla konuyu baltaladı gitti ve sizde bu insanı savunuyosunuz anlamıyorum