elyesaayse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence de yok. Kendi amatörce kurduğum sitem için içimden geldiği gibi dümdüz yazılar yazdım. Kimsenin kuralına uymadan. Baktım ki Adsense hesabımda para birikmiş. De ekli o kurallar olmadan da site para kazandırıyor muş.
Semihs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demek ki profesyonellerle çalışmamışsınız. O uçan kaçanlar muhtemelen hacklink ekleyip sonuç elde eden kişilerdir. Seo başlıca bir süreç. 2019 yılı itibariyle SEO'nun en büyük etkeni kaliteli ve özgün içerik. Burada ki makale yazan kişilerin özgün olarak yazdığı sağdan soldan esinlenilen makalelerden bahsetmiyorum. SEO ajansında da sorun olabilir, içerikleri doğru hazırlamayan sizlerde de. Fakat bilinen bir gerçek var SEO vardır. Fakat SEO'yu backlink inşaası ile karıştırmamak gerek.
emin ol o kadar çok referansla buradan insanlar ile çalıştım ki aklın durur Benim amacım burada kimseyi baltalamak değil. Kendi sitemde yok. Ekmeğinin peşinde bir ajansım. Bana seo isteyen müşteriler geliyor bende aralarından para kazanmadan arkadaşlar kazansın diye işi veriyorum. Ama o kadar arada kalınca rezil olunca bunu yazmak istedim.