Beansandrice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba değerli hocalarım,

Maliyet bakımından daha uygun olduğundan 100 metrekare 2 katlı bir prefabrik ev yaptırmak istiyoruz fakat internette sağlıklı bilgiye ulaşamadım. Aranızda prefabrik evde yaşayan var mıdır? Olumlu&olumsuz yönleri nelerdir?

Ses izalasyonu, ısı izalasyonu nasıldır?

Ekonomik durumlar uzun zamandır sıkıntılı arsamız var fakat kirada oturuyoruz. Kredi çekip bir prefabrik ev dikmek istiyoruz en azından kendi evimiz için ödeme yapmış oluruz.

Sizlerin değerli yorumlarına, önerilerine ihtiyacım var.

Teşekkür ederim
Merhaba değerli arkadaşım, öncelikle bu prefabrik işinde her firma ile çalışılmaz çoğu tokatçı onu söyleyeyim.
Lakin yıllardır semtimize yakın bir holding'ten gönül rahatlığı ile fiyat alabilirsin adamlar işinin ehli büyük firma, ayrıca
birçok kişiden betonarmeden ise prefabrik yapının daha sağlıklı ve + ları olduğunu duydum karar yine senin BU LİNKTEN bakabilirsin firmaya, saygılar.