Sizlere ve herkese tavsiyem şudur:
Sorunsuz firmalardan biri hostgator Kara cuma indirimleri ile çok uyguna 3 yıllık almak mümkün. Ancak TR girişli siteleriniz var ise almamak mantıklı zira siteler anlık açılmaz belirli süre ortalama 3 sn de açılıyor. Bu da seo açısından kötü.
TR firmaları ile çalışmak çok mantıklı. Siteleriniz hitli ise pintilik yapmayın aylık bazda VDS kiralayın en babası 50 lira + kdv şeklinde zaten gelir var ise buna dikkat etmeyin kaz geleceğin yerde vs...
Firmalara baktığımızda tuzlu ve kaliteli nadir firmalardan biri guzel.net.tr
Paranız var ise ara sıra kampanya düzenler ve oradan indirimli alabilirsiniz %30 şeklinde.
Diğer firmalara baktığımda altınsoft iyidir ancak destek konusunda VDS açısından sıkıntılı kendileri yerine sizin müdahalenizi talep eder bu nedenle 1,5 yıllık kullandığım firmadan bu ay çıkıyorum.
Bir ara sunucu çözümleri vardı halen de var firma. Kaliteli firmalar arasında ama şuanda nasıldır bilmiyorum.
Hostlab var iyi bir çıkış yakaladı aylık bazda deneyerek ilerlemen mantıklı şuan ki konularında bulunan özellikler ve fiyat açısından çok mantıklı.
webtasarimcom var kendileri ile kısmet olursa yeni projede çalışacağız zira sürekli yardımcı olması beni bu firmaya çekiyor.
Son olarak tavsiyem tek firma ile çalışmayın yani sitelerin tamamını bir firmada barındırmayın DGN veya RADORE 2 ayrı küp hali ile birinde sıkıntı çıkarsa diğerinde çıkmıyor bu da sürecin çözülmesini daha da kolaylaştırır.
GÜNCELLEME: Bir arkadaşın uyarısı sonrasında yukarıda yazdığım firmaları genele yaymamam gerektiği belirtildi. Arkadaşa hak verdim zira binlerce TL yatırım yapanlar var ve hali ile onların haklarına haksızlık yaptığımı anladım. Adını duymadığınız veya R10 platformunu kullanmayan kaliteli firmaların da olduğunu gözden kaçırmışım.