ystr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka takıntısı değil, tecrübe ettiğimden yazdım.
Çeşitli markalarda bir sürü telefon kullandım, iphone dahil olmak üzere.
Iphone'u bir kenara ayırıyorum. (şarj ve kullanımı yüzünden kanser etmişti beni, 2 kere denedim. 2 sinde de alışamadım.) -> Denediklerim, iphone 5s ve 7, yeni çıktıklarında almıştım. 2şer ay dayanabildim.

Neyse diğer Android cihazlar için, şarjı en verimli gideninden en uzun süreli bozulmadan beni taşıyan telefon hep Note serisi oldu. Ayrıca kalemi ve kullanım konforunu diğer hiçbir telefon yakalayamadı.
Huawei Mate 20 Pro kullanın bir de Note 9, dediğimi anlarsınız. Sadece özelliklere bakıp bunu yazdıysanız, hatalı yorum yapmışsınız. Kusura bakmayın.
Herşey telefon özellikleri değil. Iphone'larda ram çok düşüktür mesela.

Kullanım rahatlığı ve seni uzun seneler taşıması daha değerli kılıyor telefonu.
Şimdilik bu kadar

Hoş note serisi eskiden daha değerliydi, 2 senede 1 çıkarken. Şimdi daha aceleye getiriyorlar, rekabet etmek için.

Alın deneyin, avm de bakın. Note 9 dan daha kaliteli android cihaz yok piyasada. Ama şöyle birşey var, hayatında Note serisi kullanmamış insan bunu anlayamaz
Sevgiler,
Hocam herkes kendi kullandigi urunu over daha iyisini gormedigi icin note 9'a baktim note 8 de kullandim ve aralarinda fazla fark gormedim acikcasi. Simdi siz diyorsunuzki ozelliklerine bakip karsilastirmayin iphone icin dediginiz dogru iphone 7 ile note serisini karsilastirmak dogru olmaz fakat mate 20 pro ve note 9 u ozelliklerine bakip karsilastirmak yanlis degil bu karsilastirmayi yaptigimizda : ekran çözünürlüğü, ekran govde orani, batarya kapasitesi, kamera, ve islemci olarak acik ara mate 20 pro önde diger kucuk ozelliklerini demiyorum zaten cogu ozelligi ile onde bir cihaz note 9 dan her turlu daha kaliteli bir cihaz. Simdi kullanici gozunden bakarsak marka takintisi olmayan biri her turlu huawei secer performans olsun kamera olsun daha iyi cunku.