Sizde de biraz marka takintisi var android telefon olarak Huawei Mate 20 Pro samsungun note ve s serilerini ezer

onun disinda oneplus gibi cok iyi markalar var samsungun note ve s seri ust duzey telefonlari bazi ozellikleriyle xiomi ve oneplus gibi telefonlari geride birakabilir ama aradaki 2-3 bin tl fiyat farkina kesinlikle degmez. Kisaca fiyat performans konusunda kesinlikle xiomi ve oneplus bu firmalar bir kac yil sonra tum dunyada kurumsal olunca samaung gibi bir marka hatirlanmaz bile tsbi samsung politikasini degistirip fiyat performans cihazlari ile karsilik vermezse.
Marka takıntısı değil, tecrübe ettiğimden yazdım.
Çeşitli markalarda bir sürü telefon kullandım, iphone dahil olmak üzere.
Iphone'u bir kenara ayırıyorum. (şarj ve kullanımı yüzünden kanser etmişti beni, 2 kere denedim. 2 sinde de alışamadım.) -> Denediklerim, iphone 5s ve 7, yeni çıktıklarında almıştım. 2şer ay dayanabildim.
Neyse diğer Android cihazlar için, şarjı en verimli gideninden en uzun süreli bozulmadan beni taşıyan telefon hep Note serisi oldu. Ayrıca kalemi ve kullanım konforunu diğer hiçbir telefon yakalayamadı.
Huawei Mate 20 Pro kullanın bir de Note 9, dediğimi anlarsınız. Sadece özelliklere bakıp bunu yazdıysanız, hatalı yorum yapmışsınız. Kusura bakmayın.
Herşey telefon özellikleri değil. Iphone'larda ram çok düşüktür mesela.
Kullanım rahatlığı ve seni uzun seneler taşıması daha değerli kılıyor telefonu.
Şimdilik bu kadar
Hoş note serisi eskiden daha değerliydi, 2 senede 1 çıkarken. Şimdi daha aceleye getiriyorlar, rekabet etmek için.
Alın deneyin, avm de bakın. Note 9 dan daha kaliteli android cihaz yok piyasada. Ama şöyle birşey var, hayatında Note serisi kullanmamış insan bunu anlayamaz

Sevgiler,