Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gezi olaylarınının neyini savunuyorsun gezi platformu denenen kişilerin o gün devletten isteklerini hiç okudun mu?
fetö olayında adam emekli general bu adam 15 senede asker olup general olup emekli olmadı 28 Şubat sürecinde ve 3 lü koalisyon zamanında unutmaki fetö Ecevit i desteklemiştir fetö bukalemun gibidir her kılığa girer fetö hiç bir zaman kimsenin adamı olmamıştır amerika hariç
Müteahhitler belediyenin rantını yer demişsin kaç tane müteahhit tanıyorsun bu her belediyede 1-2 tanedir oda parti farketmeksizin her yerde kendi adamıdır. Bu düşüncelerden dolayı çok kazanıyor diye her önüne gelen bu işe başladı şimdi herkes o beton yığınının altında kaldı bunuda ilk yazdığımda belirttim zaten

Son olarakta seninde söylediğin gibi krizin uzama sebebi şu an mevcut para ya dövizde yada vadede ciddi bir para var fakat a dan z ye paralar bankalarda.
Gezi olaylarını savunmuyorum şunu söylüyorum boş konuşmalarla olayları yoktan yere büyüttü bizim siyasiler. Bu olayları bu kadar büyümeden engellemek mümkün değil miydi ? Mümkündü sen adamlara fırsat yaratıyorsun kendi elinle adamlarda bunu bekliyor zaten.

Rahibi vermicez dedik adam tweet attı dolar fırladı. Sonuç... Bunda da mı fetocular suçlu.