Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Benim katarakt yüzünden bir gözümde %70 diğer gözümde %30 görme kaybı vardı. Toplayınca tek gözle idare ediyorum gibi birşeydi. İş başvurusu yapacaktım ve ehliyet almam gerekti. Ama ehliyet alamayacağımdan o kadar emindim ki ilk önce ehliyet kursuna gidip durumu anlattım. Müşteri sıkıntısı olan bir ehliyet kursuydu. O yüzden müşteri kaçırmamak adına biz doktorla konuşuruz dediler. Hakikaten konuşmuşlar. Beni ayrı olarak muayeneye götürdüler. Hiçbir şey görmedim. Hiçbir şey okuyamadım. Doktor salağa yattı. Gösterdiği şeklin sağa mı yoksa sola mı baktığını dahi göremedim. Bana şaka yollu sağını solunu karıştırıyorsun dedi. Halbuki görmüyordum. Gözlükle kullanabilir yazdı. Ama şu varki gözümdeki sorunu bildiğim için o halde hiç araba kullanmadım. Kendimizi bırak başkalarını da tehlikeye atmamak gerek. Bir süre sonrada ameliyat oldum. Ehliyet alabilirsiniz kolaylıkla ama işin sorumluluk kısmını da unutmamak gerek. Görmenizde gerçekten ciddi bir problem varsa direksiyon başına geçerken temkinli davranmakta fayda var.