ÜRÜN HAKKINDA;- Hizmet fiyatı içerisine KDV DAHİL'dir.
- Ürün resmi fiyatı 32.00 TL olarak belirlenmiştir. Konu üzerinde belirtilen tutar için yukarıda yer alan "reseller4firsat" kupon kodunu sadece aylık sipariş verdiğinizde kullanarak yararlanabilirsiniz.
- Hizmetlerimiz Bursa / DGN lokasyon üzerinde yer alan kendimize ait ayrılmış alanda yer almaktadır.
- Türkiye lokasyonlu hizmetlerimizde T.C. yasalarına aykırı içerik barındırılması yasaktır.
- Kredi kartı ile yapacağınız ödemelerde hizmetiniz anında teslim edilecek olup Havale/EFT ile yapılan ödemelerle destek talebi ile bildirilmesi sonrası, kontrol edilerek aktif edilmektedir.
BOGAHOST İLETİŞİM BİLGİLERİ; Website : https://bogahost.com.tr (Canlı destek sistemimiz 09:00 - 03.00 saatleri arasında)
E-posta : info@Bogahost.com.tr
Vergi Numarası: 976 068 9772
Vergi Dairesi: Güngören VD
Marka Tescil Dosya No: 2018/71776
https://www.facebook.com/bogahost/ REFERANSLARIMIZ
Yıllık Reseller alındı. Ve sitelerimi kendileri taşıdı. Teşekkür ediyorum
Sitem bogahostta barinmakta. Forum dışı tanıdığım kişiler. Çok iyi destek hizmetleri bulunmakta
kesinlikle tavsiye ederim biçok firma denemiş birisi olarak birebir muhattap bulduğum ve her soruna anında çözüm üreten 30 dajija çözüme kavuşturan bir firma yeri gelince yardımcıda oluyorlar yani siz bizden hıst aldınız biz başka konuda yardım etmeyiz demiyorlar umarım daha fazla müşteri kazanırlar
Tüm sunucularım ve hostinglerim
@Bogahost;'da. Kalite ve verdikleri hizmet inanılmaz!
Kendi web sitelerim bogahostta barınmakta. Gayet kaliteli bir firma. Alacak kişilere şimdiden hayırlı olsun +ref
Kendilerinde 1 Adet Yıllık Resseler 5+ Sanal Sunucum Var Hiçbir Sorun Yaşamadım Gece 12 1 Olsun 7/24 Destek Sistemi Aktif Ödeme Konusunda Gereğinden fazla kolaylık sagladılar. Samimi Bir Firma Ilerde Daha Büyük Başarılara Imza Atacaklarına Inanıyorum Her Türlü Konuda Kefil Veya Referans Olurum
Birçok projemi Boğa Host'ta barındırıyorum ve gerçekten harika performanslar alıyorum. Tüm herkese tavsiye ederim.
Eğitim sitem boğahost'da bulunmakta saolsunlar her türlü sorunlarımla ilgileniyorlar.
Ticaret yapıldı +Ref, şimdilik gördüğüm kadarıyla çok hızlı bir hosting. Herkese tavsiye ederim
Resellerini Kullanıyorum Firmanın Destek Ekibi Ve Sunucuları Harika.
NOT : VDS SUNUCULARINA INDIRIM İSTİYORUZ D
Kendi sitem için hosting kullandığım bir firma gayet memnunum diğer firmalar firmalar gibi (istisnai olanlar hariç) habersiz bakım - istek dışı dosya silimi - 2 hit görünce tavan yapan cpu gibi sorunlar almadım böyle devam etmesi dileğimle
Paket2 den alındı.Sunucuları kalitteli ve ilgili firma ayrıca destek taleplerinde mükemmlerler.Hayırlı satışlar
Kendilerinden aylık reseller kulanmaktayım memnunum +ref
Yaklaşık 1 senedir reseller hizmetlerini kullanmaktayım. Şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. ref+
18 adet plugini bulunan wordpress sitem barınıyor hostingi aldıktan sonra yazılımsal optimizasyon dada yardımcı oldular kesinlikle tavsiye ederim +ref
Hosting aldım kendilerinden oldukça kaliteli destekleri var teşşekür ediyorum kendilerine
Kalitenizden dolayı teşekkürlerimi sunarım,yaklaşık 4 aydır çalışıyoruz bu kadar ilgi ve kaliteyi bir arada başka bir firmada yaşamadığımı belirtmek isterim.Hayırlı kazançlar.
Boga hosting ile çalışmaya başlanmıştır. Gösterdikleri sabır yardım ve hizmetleri için teşekkür ederim.