Merhaba arkadaşlar, 11 Ekim 2018 (Tam 4 ay önce) Tarihinde bir halısaha maçında ayağımın burkulması sonucunda sol ayak bileğim kırıldı. (Lateral Malleol ve Fibula Alt uç kırığı)
Bugun üzerinden tam 4 ay geçmesine rağmen bilekteki şişlik ve yürürken aksamalar, topallamalar tam düzelmedi. Çok şükür ilk alçı çıktığı zamanlar kadar kötü değil tabiki. Topallama sürekli olmuyor, ağrılar da aynı şekilde sürekli olmuyor ama öyle Bi anda öyle Bi ağrı giriyor ki üzerine basamıyorum. Tamam diyorum tekrar kırıldı. Her neyse bugun tekrar kontrole gittim hastaneye çekilen röntgen sonrası kırığın tamamen kaynadığını ve kırıkla ilgili bir problem olmadığını belirtti doktorum. Ve bağ yırtılması olabileceğini söyledi. Mr istedi mr sonucuna göre ameliyat olabilirmişim.
Aranızda daha önce böyle bir ameliyat geçirmiş olan ya da tanıdığı biri olan var mı? Ayrıca şehir fark etmez (büyük şehir olmak şartıyla) ortopedi ameliyatlarını ücretsiz yapan özel hastaneler varmış diye duydum. Bu konuda Bi bilgimiz var mı? Ücretsiz ya da cüzzi bir ücret karşılığında ameliyat olacağım bir hastane var mı.
Bilgisi olan herkes bir şeyler paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın.