Merhaba;
Öncelikle 2-3 sefer format talebinde bulunduğunuzu tekrar hatırlatmak isteriz. Sunucuları formatladıktan sonra şifreleri değiştiren sizlersiniz. Daha sonra dönüp bize diyorsunuz ki şifrem değişmiş formatı attıktan sonra saniyesi saniyesini sizlerin girmesini bekliyorum uzak masaüstünde, giriyorsunuz ama ertesi gün şifrem değişmiş diye talep geliyor defalarca gerek destek taleplerinde, gerek de şahsi telefonum ile arayarak anlattım. Ödeme konusuna gelecek olursak ne yazık ki eziklemeye çalıştığınız gibi ödemeden kaynaklı değil sitemizi barındırdığımız sunucu da bakım yapılıyordu çıkan aksiliklerden dolayı süreç uzadı sadece bu kadar, bu süre zarfında konumuzda bulunan mail adreslerini kullanmanız emin olun size yarar sağlayacaktı.
R10.net üzerinden yüzlerce hatta ikiyüzlerce sunucu satışımız oldu maalesef birtek problem sizde oluyor burda bir oturup düşünmenizi tavsiye ederim. Diğer müşterilerimizden rica edicem kalitemizi sizlere anlatsınlar. Hatta daha önceki yorumları okursanız sorun nerede anlayacaksınızdır. Bizlerin kendimizden de hizmet aldığımız yada hizmet verdiğimiz yerlerin alt yapısından da bir şüphemiz yok ( BU ARTIK KANITLANMIŞ BİRŞEY ) aksini iddia eden de olmadı bu zamana kadar SİZ dışında.
Not : En son güncellenen destek talebine bakmanızı da tavsiye ederim, format sonrası bilgileriniz geldi.
Saygılarımla,
İyi Çalışmalar.
öyle diyosunuz ama 10şubattan beri ne gelen var ne giden. Hiçbir vds nin şifreleri tarafıma gönderilmedi.. mailime gelmedi, paneldende zaten yazmadınız.. bana inanmıyosan istersen kontrol et.. 5-6 günden beridir hiçbirine giremiyorum. sitenizdeki panelden hizmetlerim seçeneğinden vdslerin şifresini deiştireyim dedim, yinede vds lere girmiyor. ip bilgileri sizde var, buyrun siz deneyin..