@Coffee; Egonuzu tatmin edeceğiniz bir durum değil bu konu. Tüm forum adına konu hakkında bilgimiz yok yazmışsın. Arayıp sorunca nedenini çağrı merkezi personelleri de göremediğini bildiriyor.
Gelen mesajlara bakınca geçen hafta 3 farklı arkadaşında başında gelmiş. Daha önce bu durumla karşılaşan, bu durumu çözen var mı onu danışıyoruz.
Konu hakkında yeterince bilgi verdim, bilgisi olan arkadaşlar zaten mesaj gönderip detay alıyor. Sizin gibi, yüksek egolu, kıt beyinli arkadaşlarımız bunu idrak edemiyor. Tüm forum adına konuşuyorsunuz bir de. Burayı iyice oyun forumlarında post kasan, polemik yaratan zeka seviyesi -3 yaş ergenlerin forumuna çevirdiniz. Bilginiz yoksa, fikriniz de olmasın güzel kardeşim. Daha önce 3 ayda her türlü iletişim yolunu denediğimiz ancak açamadığımız ads hesaplarını da yine R10 aracılığıyla, açtığımız konuyla bize ulaşan arkadaşlar 2-3 günde açtı.
"Konu hakkında bilgimiz yok" derken yeterince bilgi vermemişsiniz demek istedim. Yanlış anlamışsınız.
Mesajınızdaki önyargı ve hakaretlerden dolayı gerekeni yapacak olan ben değilim.