theexcool adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbir dışarıdan müdahale bulunmayan hesabımda 4k düştü tam olarak. Takip ettiğim birkaç hesaba da baktım hepsinde düşüş var. Bu bir problem mi, temizlik mi acaba? Yukarıdaki açıklamadan problem gibi anlaşılıyor. Botları temizleyecekse temizlesin hava hoş.
Hiçbir dışarıdan müdahale bulunmayan hesabımda 4k düştü tam olarak;

Öncelikle geçmiş olsun hocam paniğe kapılmayın son zamanlarda sürekli olan bişey aslında bi yandan takipçimiz yükselirken bi yandan düşüyor ve bu yüzden hesaplarımızı daha ileriye taşımakta zorlanıyoruz. Bunu bi anda yapmaları abes değil yani normal karşılıyorum.

Takip ettiğim birkaç hesaba da baktım hepsinde düşüş var;

Aynen zaten büyük hesaplar hikayelerinde falan açıklama yapmışlar bende dikkat ettim. Ama sorunu düzeltmezlerse instagram zaten son zamanda iyice popülerliğini yitirmişti bu son çırpınışları olur.

Bu bir problem mi, temizlik mi acaba? Yukarıdaki açıklamadan problem gibi anlaşılıyor. Botları temizleyecekse temizlesin hava hoş;

Aslında şöyle bakmak lazım, birşeyler yapmaya çalışıyor instagram yöneticileri ama eline yüzüne bulaştırıyorlar. Zaten el değiştirdikten sonra güncellemeler ve çeşitli yeniliklerde bunları gördük.