dostum ben bugün senin için ve kendim için biraz araştırma yaptım. 1000 adet kitap saman kağıda basdırırsan ki saman deyip geçme onun da bir havası oluyor 1000 adet kitap için 3000 lira. normal kağıda basdırırsan 5000 lira. bandrol vs herşeyi içinde. daha ucuza basan var mı onu da araştıracağız.
yani bir kitap 5 tl ye geliyor. sen onu sadece kitap yurdu kar edecek şekilde %80 indirimli olarak falan satışa koydursan 8 10 liradan satışa koydursan daha mantıklı. bu bilgileri bize halihazırda 3 kitap yazmış olan ve kitapları orada satılan birisi verdi. sadece kitap yurdu değil babile falan da göndermiş d&r hepsinde satışa çıkarmış 5 bin adet basmış ikinci basım ilk kitabı ise 4. basımdaymış o da 5 bin adet basdırmış. bu arkadaş kitaplarını çevresine oralardan satın aldırıp imzalıyor. sen de öyle bir yol izleyebilirsin. bu arada bana da gaz verdin ben de basdıracağım.
Çok sağolasın

Yani benim amacım kâr gütmek değil bu işten. Kendi masrafını çıkarsın kafi benim için. İlerde torunlarıma bir şey bırakmak isterim. Para kazanmak için caf caflı kapaklarla, tonlarca para verilerek basılan ama sonrasında insanları okumaktan soğutan binlerce kitap var piyasada. Beğenilirse zaten tutar. Gelirleriyle de ikinci kitabı yazarım