AndroiDeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kocaeli gebze için tanıdık var mı hpcam 😀
Selamlar öncelikle, bende bulunduğunuz bölgede ikamet ediyorum 2016 yapımı bir site için 2017 de başvuru yaptım sizin gibi herşeyden bir haber 4-5 ay bekledikten sonra mobil cihaz aldım 12 ay taahhütle fakat aldığıma pişman oldum.

dediklerimi uygularsanız kısa sürede bağlantı kısmını halledersiniz.

1-) Twitter hesabınız ile Paul Doany ve Türktelekomu sürekli bağlantı kısmı için taciz edin mümkünse her gün yeni bir ileti atın. her gün türk telekomdan aranacaksınız böyle yapınca.

2-) sakın abone olmayın sadece alt yapı bağlantısı için başvurun ve aynı binada bağlantı için başvuruya gidebilecek ne kadar arkadaş varsa gitsin başvursun dilekçeyle.

kimse internet istemiyorsa aileniz içerisinden herkes ayrı bir daire için telekoma internet başvurusu yapsın gebze merkezden.

3-) yazdığınız mesajlarda bağlantı ücretlerinin kendiniz tarafından karşılanacağını yeterki bağlantı yapılmasını isteyin.( zaten size ödettirmiyorlar işleri bu.)

4-) size okadar başvuru yaptıktan sonra paul bey tarafından eniz beyin mail adresi verilebilir ve mail atmanız istenebilir devam edin taciz etmeye.

ve 5 ay boş bekleyişten sonra 1 yıldır bekliyorum gibi yazdığım mesajlarım iş görmüştü.

1 ay twitden taciz ettim, gebze bağlantı yerinden aradılar 15-16 metre kazı yapılması gerekti ben hallettiririm dedim vb. böyle yaptığım için beni hiç bir işe karıştırmadan bağlantı yaptılar sadece bina içerisindeki ANKASTRE'yi kendim taktım. bağlantıyı aldım.

size abone olmayın dememin sebebi bağlantı yapıldıktan sonra hemen abone olmanızı istiyorlar , onlar sizi süründürdü birazda siz onları süründürün her daireden ayrı ayrı dilekçe verdiğimiz için hepimizi tek tek aradılar abone olmaktan vazgeçtim deyip kapattık 1 abonelik aldık.

bağlantıyı verince tutuşuyorlar kampanya vb. yapıp bağlantı almak için uğraşıyorlar bilginiz olsun. inşallah yakın zamanda bağlantı alabilirsiniz.