sana bazi domainlerimi ilettim , gormeyi arzuladigin icin , soyledigin tarzda bir site acacaksan yolda mola verip onlari agirlamak ile alakali ,
www.yol.net bende mesela boyle bir domain siritmaz ama misafirperver nedir ya , bir sey kotü ise kötü demeyi bilmeli arkadaslar, google algoritmasi arama odakli kelimeler ile calisir , ne cok araniyorsa o kelime degerlidir , biri google a misafirperver kelimesini neden yaziyor bunun potansiyelini bulmak gerek tdk veya sozlukler cikar aylik 1000 i gectigini sanmiyorum , mesela 3 kelimelik tdk da olmayan bir cümle evdenevenakliyat.com xx.xxx dolar yapar ,kelimenin tek jenerik cumle olmasi kalite kriteri degildir, projenendirecegin sektoru de bilmen gerekiyor , otelleri deneyimlemen yolda gezmen yoksa kopya icerik ile hicbiryere gelemezsin.
arkadaşın aldığı domaini kötüleyenler, sahip oldukları ve bir köşede öylece bekleyen domainlerini yazsınlar da bir de onları görelim.
misafirperver.com bence güzel projelendirilirse, akılda kalıcığı ile fark oluşturur.
örneğin,
seyahat esnasında ucuza konaklamak isteyenlerin birbirleri ile iletişim kurabileceği bir platform.
atıyorum, istanbuldan antalyaya gideceğim, afyonda mola vermek istiyorum. bu esnada burada beni ağırlayabilecek birilerini bulabileceğim bir platform.