Sergion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Az önce detaylıca yazamadım da tekrar yazma fırsatı buldum çünkü böyle konular gördükçe kafayı yiyorum. Benim de kız arkadaşım var çalışıyor benimle beraber editörlük ve makale işlerini öğretiyorum. Hiçbir zaman müşterilerimle onu karşılaştırmadım, karşılaştırmam. Çünkü öylesne ahlaksız adamlar var ki, para kendisinde diye bayan yazara para verecek diye yaş, şehir vb sorma rahatlığı görüyorlar kendilerinde. Ha yeri gelecek ilerleyen günlerde Ayşe hocamla ben de çalışabileceğim. Fakat ben neden yaşını sorayım, neden şehrini sorayım? Sürekli iletişimde olsun, makaleler hakkında bilgi versin bana fazlasıyla yeter. Zaten arkadaşımız da makalesini yazarak parasını rahatlıkla kazanır.

Arkadaşın birisi demiş vay efendim sen alt kısma bayan makale yazarı yazdın diye bunlar oluyor. HAYIR! Senin zihniyetin bozuk kardeşim. Hiç kimse cinsiyetini belli etti diye, bu tür sorulara maruz kalamaz ve kalmamalı da. İnanın kusacağım kin çok büyük fakat kelimelerim kifayetsiz kalıyor. Ayşe hocam size de önerim rahatsızlık verenleri ve işin amacı dışında size yazanları ya siber suçlara ''SAPIK'' damgasıyla ihbar edin, ya da burada paylaşın ki rezil olsunlar.
İyi çalışmalar ve iyi forumlar diliyorum. Saygılarımla
Bu konuyu bu amaca yeltenmek isteyenler için açtım. Bundan sonra da bu amaç için ekleyen olursa direk burada ifşa edeceğim.