Cloudflare kullanmanızın sıralamaya da bir etkisi olmaz. Sıralamanızda değişme olduysa tamamen cloudflare'ye geçtiğiniz ana denk gelen bir tesadüften ibaret. Sıralamada değişme oluyorsa ya siteniz öncesinde çok yavaştır, hızlanmış düzelmiştir ya da tam tersi. Çok hızlıdır yavaşlamıştır vs. Bunun da etkilerini uzun vadede alırsınız.

Aynı ip'de p0rn0 siteleri, illegal download siteleri, film siteleri vs bir sürü site var. Şimdi diğer siteler yüzünden benim sıralamam düşüyor öyle mi?

hoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birilerinin yaptığı saçmalamaları referans almayın, standart ayarlarda, yani normal Adsense'nin kodu, kaynak kodlarında olduğunda, Cloudflare ile Adsensenin hiç bir ilgisi olamaz. O kodları manipüle ederseniz her türlü saçmalık olabilir. mod_cloudflare ile falan konunun hiç bir ilgisi yok, sadece server loglarında gerçek ipi görmeyle ilgili.


İp konusu artık gülünç olmaya başladı, aynı ipte olup birbirine link veren sivri zekalar ceza yiyince ip yüzünden sanıyor galiba, o yüzden adı çıkmış olabilir, tüm paylaşımlı hostinglerde olan siteler aynı ipler kullanılıyor farkında mısın? ipv4 bitti bitecek? Google sürekli paylaşımlı ip kullanmayı teşvik ediyor? Tuzak mı kuruyor acaba inanmayalım mı? Milyon tane makale vardır bunla ilgili.

https://wpengine.com/blog/the-myth-o...dress-for-seo/


https://twitter.com/JohnMu/status/997012818368057344

Kesinlikle.

Yıllardır aynı ip'de barındırırım siteleri. Aralarında backlink bağlantıları bile yapmışımdır doğal olarak. Ceza falan da yemedim. Google web siteyi ismiyle inceler kontrol eder. Bu ip'de çok illegal çalışan var, ben aynı ipdeki legal sitelere de ceza vereyim demez. Zaten böyle düşünmek aşırı paranoyaklık bence.